Over ons

Orphée Social Singing is een jongerenkoor/vocal group in Zuid-Limburg voor jongeren tussen 16 en 36 jaar die houden van zingen en gezelligheid.

In de regel repeteren wij wekelijks op donderdagavond. Met veel enthousiasme werken we jaarlijks toe naar een aantal optredens. We organiseren soms ook zelf een concert met medewerker van een band of muzikanten. We zingen vooral hedendaagse (pop)nummers. Onze dirigente Marjolein Jeurissen arrangeert de muziek en maakt partituren voor de leden die dat fijn vinden. Ook hebben we een muziekcommissie, want inbreng van leden vinden we erg belangrijk en we staan altijd open voor ideeën.
Voor de gezelligheid buiten het zingen wordt er zo nu en dan ook een leuke activiteit gepland, waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen.

Lid worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden!
Je bent altijd welkom bij ons om vrijblijvend te komen kijken, luisteren of zelfs meezingen bij een repetitie of optreden van ons.  Zie onze agenda voor de exacte data.
Natuurlijk hoef je niet meteen te beslissen maken of je lid wordt. Je mag 6 weken ‘proeven’ van de gezellige sfeer bij Orphée Social Singing voordat je lidmaatschap start.

Bereikbaarheid

Wij repeteren op donderdagavond van 18.45-20.15 uur in:
Gemeenschapshuis de Holle Eik
Baron de Selysstraat 4
6301 JZ Valkenburg aan de Geul (Houthem)

Parkeren kan voor de deur en we zijn ook goed te bereiken met de trein vanuit Maastricht, Valkenburg en Heerlen (5 minuten lopen vanaf station Houthem).

Contributie

Onze ledencontributie bedraagt op dit moment € 5,00 in de maand.
Ons rekeningnummer is NL50 RABO 0152 8941 44 ten name van Zangvereniging Orphee.

Onze groep is verder afhankelijk van inkomsten uit kasacties, concertopbrengsten of donaties.
Wie “Vriend van Orphée” zou willen worden en ons jaarlijks zou willen steunen met een financiële gift mag zich uiteraard altijd bij ons melden via mail@orpheesocialsinging.nl.

Organisatie

Van links naar rechts:
Sanne Wagenaar (vicevoorzitster), Marjolein Jeurissen (dirigente), Thomas Bours (voorzitter),
Veerle Maas (penningmeester), Roos Paulussen (secretaris), Lisa Koole (bestuurslid)

AVG

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben wij een pagina gewijd aan hoe wij omgaan met de wet en regelgeving rondom de privacy van onze leden. Lees meer over onze AVG.