Over ons

Orphée Social Singing is een vocal group voor jongeren uit Zuid-Limburg die houden van zingen en gezelligheid.

De groep repeteert in de regel wekelijks op donderdagavond en werkt jaarlijks natuurlijk met veel enthousiasme toe naar een aantal optredens. We zingen hier vooral hedendaagse (pop)nummers. Inbreng van de leden vinden we erg belangrijk: Een idee voor een nieuw nummer of een optreden is dus altijd welkom!
Voor de gezelligheid buiten het zingen wordt er zo nu en dan ook een leuke activiteit gepland, waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen.

Lid worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Kom eens geheel vrijblijvend kijken, luisteren of zelfs meezingen bij een repetitie of optreden van ons.  Zie onze agenda voor de exacte data. Natuurlijk hoef je niet meteen te beslissen maken of je lid wordt. Je mag 6 weken ‘proeven’ van de gezellige sfeer bij Orphée Social Singing voordat je lidmaatschap start.

Bereikbaarheid

Om zo verantwoordelijk mogelijk bij elkaar te komen repeteren wij voorlopig buiten in de openlucht, maar wel lekker droog onder het afdak van Paviljoen St. Gerlach. Als e.e.a. hier niet mogelijk is hebben wij een digitaal alternatief.
Zie onze agenda voor de meest actuele planning.

Parkeren kan bij Gemeenschapshuis de Holle Eik, Baron de Selysstraat 4 6301 JZ Valkenburg aan de Geul.

Normaal gesproken:

Wij repeteren op donderdagavond van 18.30-20.00 uur in:
Gemeenschapshuis de Holle Eik
Baron de Selysstraat 4

6301 JZ Valkenburg aan de Geul (Houthem)

Parkeren kan voor de deur en we zijn ook goed te bereiken met de trein vanuit Maastricht, Valkenburg en Heerlen (5 minuten lopen vanaf station Houthem).

 

Dirigente

IMG_2560

Wij worden geleid door Marjolein Jeurissen (Thorn, 1997).
Zij studeerde aan het Conservatorium in Maastricht.

Bestuur

Veerle Maas, bestuurslid & Thomas Bours, dagelijks bestuurder

Dagelijks Bestuurder (ZV Orphée): Thomas Bours
Bestuurslid (Orphée Social Singing): Veerle Maas

Contributie

Onze contributie bedraagt op dit moment € 4,00 in de maand die maandelijks of voor een langere periode per bank vooruit betaald mag worden.