Over ons

Orphée Social Singing is een kleine zanggroep voor jongeren uit Zuid-Limburg die houden van zingen en gezelligheid.

De groep is ontstaan in 2014 en repeteert in de regel wekelijks op donderdagavond van 18.30-20.00 uur in Dorpscentrum de Holle Eik in Houthem (Valkenburg). Natuurlijk zijn er jaarlijks een aantal optredens waar met veel enthousiasme naartoe wordt gewerkt. We zingen hier vooral hedendaagse (pop)nummers. Inbreng van de leden vinden we erg belangrijk: Een idee voor een nieuw nummer of een optreden is dus altijd welkom!
Voor de gezelligheid buiten het zingen wordt er zo nu en dan ook een leuke activiteit gepland, waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen.

Wij worden geleid door Marjolein Jeurissen, vierdejaars-studente Docent Muziek aan het Conservatorium in Maastricht.

Lid worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Kom eens geheel vrijblijvend kijken, luisteren of zelfs meezingen bij een repetitie of optreden van ons.  Zie onze agenda voor de exacte data.
Natuurlijk hoef je niet meteen te beslissen maken of je lid wordt. Je mag 6 weken ‘proeven’ van de gezellige sfeer bij Orphée Social Singing voordat je lidmaatschap start.

Bereikbaarheid

Wij repeteren op donderdagavond van 18.30-20.00 uur in:
Dorpscentrum de Holle Eik (de Huiskamer)
Baron de Selysstraat 4
6301 JZ Valkenburg aan de Geul (Houthem)

Parkeren kan voor de deur en we zijn ook goed te bereiken met de trein vanuit Maastricht, Valkenburg en Heerlen (5 minuten lopen vanaf station Houthem).

Bestuur

Veerle Maas, bestuurslid & Thomas Bours, dagelijks bestuurder

Dagelijks Bestuurder: Thomas Bours
Bestuurslid: Veerle Maas

Contributie

Onze contributie bedraagt op dit moment € 4,00 in de maand die maandelijks of voor een langere periode vooruit betaald mag worden, bij voorkeur per bank.